Snel elektrisch laden met autolaadstations

Zakelijke relaties die tijdens hun bezoek aan jouw bedrijf hun plug-in hybride opladen, gasten van je hotel of restaurant die hun elektrische auto stekkeren: voor iedere toepassing biedt E-Drive Solutions de juiste laadoplossing. Door koppeling van het laadstation aan je bestaande toegangscontrole of het gebruik van laadpassen houd je eenvoudig het gebruik in eigen hand. En eventuele facturatie van het stroomverbruik en overzichten van transactiegegevens? Ook die modules koppel je moeiteloos aan de laadpunten.

CE- en DEKRA-keurmerk

E-Drive Solutions werkt onder andere met de kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare laadstations van Wallbox. Deze zijn uitgebreid getest, geschikt voor alle automerken en voorzien van het CE- en DEKRA-keurmerk. Zo kun je er altijd op vertrouwen dat de auto’s van je werknemers, klanten of gasten veilig en snel worden opgeladen. Sluit je met ons een servicecontract af, dan lossen we bovendien adequaat eventuele storingen op. Een laadpaal of -punt in de bedrijfskleur of voorzien van een logo op de cover? Ook dat regelen we voor je.

Vanaf €490,—excl btw bieden wij al een betrouwbare oplaad mogelijkheid voor je auto.

Ook elektrisch laden?

Informeer naar de mogelijkheden

E-Drive Solutions is de specialist op het gebied van elektrisch laden. We vertellen u er graag meer over en zorgen samen met u voor de beste oplossingen.

085-0761330

info@e-ds.nl