Toegangsbeheer en observatie voor veilig wonen en werken

Een badge, sleutelkaart, toegangscode, softwareapplicatie, gsm-module, irisscan of vingerafdruk: er zijn talloze mogelijkheden voor toegangscontrole bij jouw bedrijf of woning. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de beveiligingsproducten kun je bij ons altijd rekenen op het juiste advies. Wat wil je beschermen? Wie heeft er toegang? En hoe scherp wil je de beveiliging hebben? Het zijn drie essentiƫle vragen om te komen tot de ultieme beveiligingsoplossing voor jouw specifieke situatie.

Uitbreiding met camerasystemen

Uitbreiding van de toegangscontrole met camerasystemen? Ook hier adviseren wij je graag over. Bewegingsdetectie, gezichts- en voertuigherkenning of het automatisch doorsturen van alarmmeldingen: op het gebied van toegangsbeheer en observatie kunnen we je haarfijn uitleggen wat de opties zijn. E-Drive Solutions gaat voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en werkt daarom met de producten van Paxton en Nedap. Het stopt wat ons betreft niet na installatie. Ook op het gebied van service en onderhoud staan we voor je klaar.

Op zoek naar veiligheid?

Informeer naar de mogelijkheden

E-Drive Solutions is de specialist op het gebied van toegangscontrole. We vertellen u er graag meer over en zorgen samen met u voor de beste oplossingen.

085-0761330

info@e-ds.nl