Toegangspoort: bewezen betrouwbaar

Hoe vaak je de toegangspoort van je bedrijf of woning ook opent of sluit, je wilt er keer op keer op kunnen vertrouwen dat dit soepel en geluidsarm gaat. Dat kan met de automatiseringssystemen van Nice, DEA en Cardin. Stuk voor stuk merken die bewezen betrouwbaar zijn en een laag storingspercentage kennen. Deze gebruiksvriendelijke systemen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Samen kijken we wat het beste aansluit bij jouw wensen én wat past bij de omgeving.

Vakkundig advies

Het draaihek of schuifhek openen met een intercom, sleutelsysteem, pasje, code, via bluetooth of gsm-module? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij voorzien je ook hierin van een vakkundig advies. Om jaar in jaar uit een goede werking van het hek te garanderen, is het afsluiten van een service- en onderhoudscontract aan te raden. We komen dan eens per jaar langs om alle onderdelen zorgvuldig te reinigen en te onderhouden. Is er een storing? Dan komen we binnen 24 uur met een oplossing. Dat geldt ook voor poorten die niet door E-Drive Solutions zijn geautomatiseerd. We zijn niet merkgebonden.

Op zoek naar poortautomatisering?

Informeer naar de mogelijkheden

E-Drive Solutions is de specialist op het gebied van poortautomatisering. We vertellen u er graag meer over en zorgen samen met u voor de beste oplossingen.

085-0761330

info@e-ds.nl